Eventvideo i København

Eventvideo bruges til at give deltager et tilbageblik og personer der ikke deltog i eventet kan se hvad de gik glip af, så de forhåbenligt kommer til næste event. De fleste vælger at få videodokumenteret større events, og her kan vi være behjælpelige, både med video og foto. Er det et arrangement der løber over flere dage, er det heller intet problem. Vi kan tilmed tilbyde at redigere video undervejs, således det kan bruges på f.eks. Facebook med det samme, eller som en præsentation om aftenen, hvis det er aktuelt.

For at få det bedst mulige ud af optagelser til et event, er det vigtigt at vi sammen med kunden ligger en plan for hvad der skal være fokus på i netop deres eventvideo. Så er vi klædt på til arrangementet og kan passe os selv mens det løber af stablen.

Vi forsøger også altid at ”gå langs væggen”, så vi fylder så lidt som muligt i folks bevidsthed. Det giver ofte de mest naturlige optagelser.

Videomateriale kan også udleveres eller bruges i profilvideo

Pris kan først gives efter grundig samtale med kunden

Hvis du vil vide mere om mulighederne for at få lavet video til dit event, så kontakt os gerne på tlf. 24 80 88 64 eller via mail mia@minigrafik.dk // nicolai@minigrafik.dk

Kontakt os

og lad os komme i gang med din video!