Videoproduktion København

Videoproduktion der styrker din virksomheds ansigt udadtil med en troværdig og oplysende profilvideo, optaget i rammerne omkring dig og dine medarbejdere.

Udbyg din digitale markedsføring med en iøjnefaldende videoproduktion i København og omegn og giv hurtigt dine potientielle kunder et indblik i din virksomhed og hvorfor de netop skal vælge dig.

Onlinemarkedsføring har ændret sig, det er ikke længere kun muligt at få små bannerannoncer ud til kunderne. Nu ser man videoer for virksomheder på ens Facebook feed, inden youtube videoen og på Instagram. Vi kan hjælpe din virksomhed med på den nye markedsføringsbølge, der i modsætning til tidligere leverer målbare resultater.

Professionel videoproduktion København af videograf

En profilvideo kan du få glæde af på flere måder. Den kan byde besøgende velkommen på jeres hjemmeside, og bruges i forbindelse med markedsføring, f.eks. via Facebook. Du kan linke direkte til videoen i din autosignatur i mailen, så nye potentielle kunder kan se hvem I er, første gang du tager kontakt.

Vi bruger også gerne vores drone når vi laver profilvideoer, såfremt det passer ind i jeres rammer. Vi har certificeret dronepilot og har stor erfaring med at benytte dronevideo i vores videoproduktioner. Vi bruger desuden gyrostabilisator gimbal giver helt jævn video, selv ved action optagelser. Vi leverer video i 4K eller slowmotion hvis det ønskes.

10

Gange oftere deles video end billeder / tekst på sociale medier

80

% af videoindhold husker vi, kun 20 procent af hvad vi læser

82

% er mere tilbøjelige til at lave et køb, når der er brugt video

79

% vil hellere se en video om et produkt end at læse om det.

videoproduktion i københavn

Kontakt os

og lad os komme i gang med din video!